Naan brød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i 5 spsk håndvarmt vand og sukkeret tilsættes. Si mel og salt ned i en skål. Gærblandíng tilsat æg og yoghurt blandes med melet. Der tilsættes yderligere 5 spsk lunkent vand og det hele røres sammen. Til slut tilsættes smeltet smør og dejen æltes grundigt.
Hævning: 1 time. Del dejen i 8 stykker som trilles til kugler, som trykkes flade. De efterhæver i 15 min. Lige inden brødene bages pensles de med smeltet smør Bagning: 10-12 minutter ved 230 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 63026 gange,
og udskrevet 1555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine 10år - 2007-09-24 18:33:28 jeg er lige ved at laver dem jeg skal bruge dem til et individuelt emne om indien håber de bliver gode...hehe bina - 2007-02-27 15:47:18 det er godt men ikke det bedste William - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det her er lækkert..... Cecilie - 2005-01-01 01:01:01 De psser slet ikke. Det smager meget meget godt.......!!!!! Caroline - 2005-01-01 01:01:01 Glæder mig til at lave det - skal bruge det til et prjoekt om Indien. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager godt,men det smager bestent ikke af naanbrød!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne