Risbøffer

Risbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Kaffefløde 9%
2 spsk.hvedemel
100 g.rasp
3 dl.parboiled ris
1 stor løg
25 g.purløg
2 hele æg str. M
5 g.sojasauce
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser (undtagen mel) sammen og lad dejen hvile.

Form dem til bøffer og vend dem i mel. Steg dem i lidt olivenolie.





karakterer:
Opskriften er vist 22334 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Umiddelbart vil jeg tro at det bliver en meget sprød fornøjelse, hvis du ikke koger risene først...

  -   2005-01-01 01:01:01
det er nemlig rigtigt hvad julie siger det er et problem....... godt sagt julie.......

  -   2005-01-01 01:01:01
der står intet om risene skal koges eller tilsættes rå