Oste- og skinkegifler

Oste- og skinkegifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
50 g.gær
0.5 dl.lunkent vand
2 dl.A38
1 tsk.salt
1 spsk.Sirup, lys
2 æg
480-540 g.hvedemel
 
 Fyld:
9 store eller 18 små skiver røget skinke
18 skiverlagret ost (f.eks. emmentaler)
18 stykker rød peberfrugt
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Opløs gæren i en skål med det lunkne vand. Tilsæt A38, smeltet smør, salt, lys sirup, æg og det meste af hvedemelet. ælt dejen sammen. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 30 min. Strø mel på bordet og vend dejen ud. Ælt den, til den bliver blank og smidig. Rul dejen ud til en ½ cm tyk firkant. Skær 9 små firkanter ud. Del dem diagonalt til 18 trekanter. Læg et stykke skinke og ost samt et stykke rød peber på hver trekant og rul dem sammen mod spidsen. Sæt ovnen på 250°. Læg giflerne på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 20 min. Pensl med pisket æg og bag dem i 10-15 min. i midten af ovnen, til de har fået en gylden farve.





karakterer:
Opskriften er vist 8117 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu