Kalkunnugget
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær brystet ud i stykker på ca. 2x2 cm.
Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Rør rasp, parmesanost, salt og friskkværnet peber sammen i en anden dyb tallerken. Paner kalkunstykkerne ved først at vende dem i æg, derefter i rasp-blandingen så de er helt dækket. Frituresteg dem (180 grader) i ca. 4-5 minutter til de er pæne og gyldne. Serveres med f.eks. Aioli, soja, salsa eller lign. eller put dem i pitabrød med en dressing og agurkeskiver. |
|
Opskriften er vist 6220 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne