Blåbær snaps
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : |
|
|
Blåbærrene plukkes (en god håndfuld til en halv flaske snaps), når de er modne. Bærrene puttes i et syltetøjsglas og snaps hældes over så bærrene er dækket. Bærrene står i 3 - 4 måneder og trækker. Essensen filtreres og kan fortyndes med resten af den halve flaske snaps - eller mere til smagen passer. Henstår endnu et par måneder - jo længere den får lov til at stå, jo bedre (rundere) bliver smagen.
|
|
Opskriften er vist 51468 gange,
og udskrevet 777 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer HCKP - 2018-11-03 14:41:13 Det er dog den mest intetsigende opskrift jeg nogensinde har set Dagny - 2018-08-12 10:52:24 Hvormeget sukker og hvornår skal det tilsættes ? Roland - 2017-08-20 21:12:15 Hvor meget sukker skal der i? Roland - 2017-08-16 16:34:03 Hvor meget sukker skal der i? anonym - 2012-08-18 15:22:55 Hvilken slags snaps bruger I? Heidi - 2010-08-22 00:02:40 tilsæt gerne sukker mens snapsen trækker. Gør snapsen likør-agtig og blåbærsmagen trækker tydeligt frem. Uhm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne