Arroz brasilerio (ris med løg og tomat)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en stegegryde.
Tilsæt løgene, der er skåret i tynde skiver og svits dem, til de er bløde og gennemsigtige, men ikke brune.
Kom risene i og rør nogle minutter, så alle risene er dækket af olie, de må ikke brunes.
Tilsæt bouillon, vand, salt og hakkede tomater, hvor skind og kerner er fjernet.
Læg låg på gryden og lad det snurre ca. 20 minutter, til risene er møre og har opsuget al væsken.
Risene kan holdes varme i en ovn ved 120 grader C. |
|
Opskriften er vist 32271 gange,
og udskrevet 812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Ole, Brasilien - 2015-09-18 01:02:15 Brug polerede ris og nej, de skal ikke koges først. Mette - 2012-04-16 13:45:13 Skal risene koges først? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne