Farofa de manteiga (ristet manioca)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Skær løget i skiver og svits dem, til de er klare, men ikke brune.
Pisk 1 æg sammen og kom det i løgene under piskning.
Det vil hurtigt stivne.
Tilsæt melet og rist det i ca. 8 minutter, til det er blevet gyldent.
Rør ofte i det, da det let brænder på.
Kom salt og persille i.
Retten skal serveres varm pyntet med skiveskårne oliven og halve hårdkogte æg. |
|
Opskriften er vist 19384 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sus - 2009-04-28 23:08:07 Man køber maniokmelet i afrikanske forretninger. Spørg om de har "Gari". Karin Krüger - 2009-03-23 13:17:47 Hvor køber man Maniocamel?? Og hvad er det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne