Dildsnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
Da smagen er meget mild skal det være en flaske helt uden smag
derfor Brøndum snaps.
Skyld dilden og ryst alt vandet af, vi vil jo ikke fortynde vores snaps. Tag de værste stilke væk og kom dilden i et glas, kom derefter halvdelen af snapsen over dilden Her skal vendes og rystes lidt de første par dage til dilden kommer ned i snapsen. Efter 5-6 dage hældes drikken igennem et kaffefilter. Drikken hældes nu sammen med den anden halvdel og lad den vile et par dage. Den kan derefter drikkes. Det er alletiders snaps til et godt sildebord. Ligesom de andre snaps vinder den også ved at lager. |
|
Opskriften er vist 40024 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy - 2016-01-18 21:46:31 Dild fra en minipotte til en ti,er klippet 5cm over potten, så det meste af stænglerne kommer med giver en mild og smagfuld snaps. Frank - 2015-12-13 20:03:44 Det kan godt værre det er et dumt spørgsmål, men er det er et bundt frisk grønt dild som kan købes i fødevarebutikker der menes?. Kan det laves på dildfrø?. Mette - 2010-11-13 10:44:43 Er der flere størrelser på et bundt, eller hva´? anni - 2007-08-10 17:03:16 et bundt dild - hvor stort |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne