Chokolade risdessert

Chokolade risdessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.mørk chokolade
5.5 dl.sødmælk
35 g.rundkornede ris
25 g.sukker
1 Vaniljestang
 
Opskrift:
Chokoladen hakkes og smeltes sammen med mælken langsomt i en gryde under omrøring. Når chokoladen lige er smeltet tages det af varmen og afkøles. Et ovnfast fad smøres godt og ris, sukker og vaniliestang blandes i fadet. Hæld chokoladen i fadet og rør sammen. Fadet bages i en forvarmet ovn ved 150 grader i 2 1/2 time, indtil risen er mør og desserten jævnet. Serveres varm.





karakterer:
Opskriften er vist 23512 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-21 09:38:29
et bilede ville vere dagligt

  -   2011-05-02 21:21:35
lyder måske lidt speciel ....