Chokolade risdessert
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen hakkes og smeltes sammen med mælken langsomt i en gryde under omrøring. Når chokoladen lige er smeltet tages det af varmen og afkøles. Et ovnfast fad smøres godt og ris, sukker og vaniliestang blandes i fadet. Hæld chokoladen i fadet og rør sammen. Fadet bages i en forvarmet ovn ved 150 grader i 2 1/2 time, indtil risen er mør og desserten jævnet. Serveres varm.
|
|
Opskriften er vist 23512 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer jarne - 2015-02-21 09:38:29 et bilede ville vere dagligt allan - 2011-05-02 21:21:35 lyder måske lidt speciel .... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne