Melonkage med pecannødder

Melonkage med pecannødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
2.5 dl.solsikkeolie
5 dl.sukker
1 stang god vanille (kornene)
1 lille moden melon (fx cantaloup)
625 g.hvedemel
1 tsk.groft havsalt
1 spsk.bagepulver
2 spsk.stødt kanel
1 tsk.stødt ingefær
 
 Glasering:
175 g.smør
2.5 dl.brun farin
150 g.pekannødder uden skal
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 125 grader. Pisk æg, olie sukker og vaniljekorn sammen i en skål. Skær skindet af melonen, fjern kernerne og skær frugtkødet i mindre stykker. Blend det til en fin konsistens og vend melonen i dejen. Bland mel, salt, bagepulver og krydderierne i og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i to smurte brødforme og bag den en time i ovnen.

Smelt smørret med farin i en lille tykbundet kasserolle. Farinen må gerne karamellisere og derved blive let brun. Men den må ikke blive sort, så pas på. Kom pekannødderne i og lad dem riste med forsigtigt under omrøring i et par minutter.

Når brødene er færdige, tager du dem ud af ovnen og lægger dem på en rist med et stykke bagepapir. Hæld den mørke pekanpraline over brødene, den skal løbe lidt ned af siderne, og lad brødene køle af.





karakterer:
Opskriften er vist 10201 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu