Melon kage med pecanpraline
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 125 grader. Pisk æg, olie sukker og vaniljekorn sammen i en skål. Skær skindet af melonen, fjern kernerne og skær frugtkødet i mindre stykker. Blend det til en fin konsistens og vend melonen i dejen. Bland mel, salt, bagepulver og krydderierne i og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i to smurte brødforme og bag den en time i ovnen.
Smelt smørret med farin i en lille tykbundet kasserolle. Farinen må gerne karamellisere og derved blive let brun. Men den må ikke blive sort, så pas på. Kom pekannødderne i og lad dem riste med forsigtigt under omrøring i et par minutter. Når brødene er færdige, tager du dem ud af ovnen og lægger dem på en rist med et stykke bagepapir. Hæld den mørke pekanpraline over brødene, den skal løbe lidt ned af siderne, og lad brødene køle af. Det er ikke sikkert at 1 time i ovnen er nok. Prik til kagen inden den tages ud. |
|
Opskriften er vist 14135 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-13 17:31:20 Brugte 1 dl mindre sukker uhm den er god Ninett - 2008-02-28 14:12:56 Lidt for sød kage efter min smag...måske man kan holde lidt igen med sukkeret?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne