Hindbærkoldskål
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hindbærpure:
De frosne hindbær koges op med sukkeret ca. 5 minutter og mos gerne bærrene helt ud. køles helt ned. Rør den afkølede hindbærpure med tykmælk og bagefter kærnemælk og piskefløde. Anret koldskålen i tallerkner og server med friske hindbær og evt. kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 51052 gange,
og udskrevet 837 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (79 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-08-08 12:26:09 Vanilje og pisket fløde er godt dertil Jette - 2021-06-09 18:11:47 Jeg tilsætter lidt vanillesukker. Elsker den friske hindbærsmag😃 Natascha - 2013-06-02 14:50:06 Rigtig lækkert, meget forfriskende . 9 herfra. :) anonym - 2013-01-30 18:33:10 Den er god. Men smager lidt få meget af bær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne