Pistaciefromage med bærsauce og creme de Cassis
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : Red : |
|
|
Kog mælk, sukker og vanillestang til sukkeret er smeltet. Udblød husblasen i rigelig koldt vand i 10 minutter. Vrid husblasen op af vandet og kom den i mælkeblandingen. Pisk den kogende mælk i æggeblommerne lidt efter lidt. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op under omrøring uden at koge. Lad den afkøle. Pisk fløden stiv og vend den i blandingen. Tilsæt pistaciekerner og fordel fromagemassen i 5 portionsforme. Lad dem blive stive i køleskab.
Til saucen koges Ribena med vand og Creme de Cassis. Jævn med maizenamel udrørt i vand. Afkøl saucen. Stil den i køleskab, til den skal anvendes. En times tid før servering blandes jordbær og hindbær samt blommer og blåbær i saucen. Vend fromagen ud af formene og læg en på hver sin tallerken. Fordel saucen omkring dem og pynt med pebermynte. |
|
Opskriften er vist 12470 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per V.N. - 2009-12-02 23:10:46 ja pistagefromage glemmer man ikke hvis man har smagt det for 25 år siden men opskriften er lidt anderledes med pistagemarsipanmasse fra odense marsipanfabrik hvor opskriften stod bag på posen. jeg har lige fundet en pose i fakta med anden opskrift med isfromage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne