Rullekebab

Rullekebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
2 dl.skummetmælk
5 dl.vand
1 spsk.sukker - uden top
1 spsk.salt - uden top
0.75 dl.extra jomfru olivenolie
3 dl.rugmel
1000 g.hvedemel
 
 Fyld:
 Mexikanske krydderier og basilikum til drys
1 pakkeoksemørbrad i strimler
1 spsk.extra jomfru olivenolie
 
 Dressing:
 Cheasy Fromage frais
 salt
 peber
1 agurk rives i fromage frais blandingen
0.5-1 tsk.extra jomfru olivenolie
 
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.

Fyld:
Det hele lynsteges.

Dressing:
Det hele røres sammen.

Dej til kebabrullen flades ud som pandekager og fyres i ovnen. Når kanten er brun, - tages de ud. Kom lidt revet kål/salat blanding på, - noget oksemørbræd kød og lidt af ovenstående dressing. Det smager simpelthen godt.





karakterer:
Opskriften er vist 41717 gange,
og udskrevet 993 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-22 12:59:05
Kunne man tænke sig at man kunne få en tyrkisk/arabisk version af krydderi indholdet? =) Hvis det skal være mexicansk, så er det jo mere som en Fajita eller en Tortilla.. Men et råd til mexicansk krydring; steg kødet med, 2 store fed hvidløg 2 tsk spidskommen 1 tsk paprika sort pepper 1 tsk stærk chili / En hel frisk chili evt. også noget mildt chili pulver

  -   2007-11-28 18:17:03
Hvor mange grader skal brødet ha' i ovnen?

  -   2007-10-16 19:05:57
walla, det er god :-O

  -   2007-09-03 18:38:10
det e jo umulig og få den så tynn som i pizariene jo=(

  -   2007-03-13 12:38:23
kom også tyndt revet/most hvidløg i eller hvidløgs pulver i dressingen så smager det endnu bedre (det kan man også smage at de har i pizzarierne!)

  -   2005-01-01 01:01:01
lækkert

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange personer er der til i den opskrift?

  -   2005-01-01 01:01:01
skal det tage så lang tid....ps skriv tilbage til mig inden kl 14:00