Rullekebab
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Dej:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse. Fyld: Det hele lynsteges. Dressing: Det hele røres sammen. Dej til kebabrullen flades ud som pandekager og fyres i ovnen. Når kanten er brun, - tages de ud. Kom lidt revet kål/salat blanding på, - noget oksemørbræd kød og lidt af ovenstående dressing. Det smager simpelthen godt. |
|
Opskriften er vist 41772 gange,
og udskrevet 993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas Marker - 2010-04-22 12:59:05 Kunne man tænke sig at man kunne få en tyrkisk/arabisk version af krydderi indholdet? =) Hvis det skal være mexicansk, så er det jo mere som en Fajita eller en Tortilla.. Men et råd til mexicansk krydring; steg kødet med, 2 store fed hvidløg 2 tsk spidskommen 1 tsk paprika sort pepper 1 tsk stærk chili / En hel frisk chili evt. også noget mildt chili pulver dosmo - 2007-11-28 18:17:03 Hvor mange grader skal brødet ha' i ovnen? marie og erik - 2007-10-16 19:05:57 walla, det er god :-O langtvekistan - 2007-09-03 18:38:10 det e jo umulig og få den så tynn som i pizariene jo=( steffani - 2007-03-13 12:38:23 kom også tyndt revet/most hvidløg i eller hvidløgs pulver i dressingen så smager det endnu bedre (det kan man også smage at de har i pizzarierne!) michael - 2005-01-01 01:01:01 lækkert Stine - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange personer er der til i den opskrift? michael - 2005-01-01 01:01:01 skal det tage så lang tid....ps skriv tilbage til mig inden kl 14:00 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne