Sunde og fedtfattige tarteletter
Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Peter Corneliussen Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Melet bages op med ca. 2 spsk. hønsekødssuppe, resten af suppen tilsættes og saucen jævnes ud med fromage fraisen. Der smages til med salt, og evt. en anelse hønsebouillon, hvorefter champignonerne tilsættes. Koges ca. 7 minutter før ærter og hønsekød tilsættes, og saucen koger videre i ca. 5 minutter. Til sidst tilsættes de let kogte gulerødder og aspargesene. Filodej: Melet, olien og saltet æltets sammen, sukkeret blandes med eddiken og æltes ind i dejmassen, som stilles til afkøling mindst 1 1/4 time, inden den rulles ud på et bord, hvor kartoffelmelet er strøet ud over. Dejen rulles ud i ønsket tykkelse, skæres i cirkler(diameter ca. 10 cm) vendes ned over smurte skåle og gives et let tryk med fingrene for at få et mønster i kanten. Bages midt i ovnen v. 170 grader C til de er gyldne(ca. 10 minutter) afkøles og lunes igen inden brug. |
|
Opskriften er vist 59770 gange,
og udskrevet 954 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Berit - 2007-01-22 16:31:47 Man kan købe færdiglavet filodej Birthe - 2007-01-08 21:31:22 Der skal vand i dejen. Ca. 6 dl. ida - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt, men der skal ikke være champiognon Pips - 2005-01-01 01:01:01 Tror måske der skal stå 1,2 dl mel, for du kan da ikke proppe 12 dl mel i 4 spsk. vædske uanset hvormeget du tramper på det. Vil gerne høre hvad folk der har lavet dem har gjort Jonas - 2005-01-01 01:01:01 Den dej kan ikke lade sig gøre. Har prøvet men måtte droppe alt. Forfærdelig dejopskrift! moritz - 2005-01-01 01:01:01 sacha og jytte har åbentbart ikke lavet tarteletterne.Man skal være meget religiøs for at få den filurdej til at hænge sammen.Læs engang...? Jytte Eriksen - 2005-01-01 01:01:01 Det er altid dejligt med et let alternativ i hverdagen Sacha - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk lækkert og nemt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne