Topspecier
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smørret varmes og røres op med flormelis.
Æggene tilsættes lidt efter lidt, og til sidst tilsættes melet, idet det forsigtigt blandes i.
Dejen rulles ud i fingertykke stænger, som rulles i groft tesukker. Skæres ud i passende stykker, der sættes på pladen på snitfladen. |
|
Opskriften er vist 11239 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne