Cremet pastasalat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jæger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaen og skyld under koldt vand så den ikke klistre. Kog Ærterne. Steg baconternene sprøde og læg dem på køkkenrulle for at suge det sidste fedt. Bland dressingen i en skål og kom derefter råvarerne i.
Skære evt. koldt kød i tern og kom dem i blandingen. |
|
Opskriften er vist 128671 gange,
og udskrevet 3507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Diana - 2013-09-15 08:41:42 Put lidt ananas og agurker i ( Agurkerne skal først i lige inden det skal serveres for at undgå de splatter :D ) Så bliver det godt! Mark - 2011-08-10 22:39:36 Nogle idéer til hvad man kunne pynte med til sidst, for ligesom at sætte prikken over i'et :) ? anonym - 2010-12-31 14:39:42 Rigtig let og lækker pastasalat. Man kan sagtens krydre den lidt mere efter min smag, da den ikke smager af så meget, men ellers er den rigtig god. Dennis - 2010-10-23 11:04:46 mig og min familie syns denne pastasalat er rigtig god den smager virkelig godt, men man skal huske og lade den træke den få en meget beder smag når det har trukket i et par timer .. Nicolas - 2010-04-04 15:48:39 Hvor meget skal der lige i af hvad til den dressing??? Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 Der er ikke meget ved en opskrift, hvor der ikke er en eneste mængde angivelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne