Rødvinsglase
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Gulerod og løg skrælles og finthakkes (brug også evt. sellerirester). Rodfrugterne svitses i en gryde i lidt olie. Rødvin og hønsefond tilsættes og lad det hele småsimre i ca. 5 min. Rodfrugterne sigtes fra og saucen koges ind til den får en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 8439 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne