Rødvinsglase

Rødvinsglase, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 gulerod
1 løg
3 dl.rødvin
2 dl.hønsefond (evt. 2 dl vand og 0.5 bouillon tern)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerod og løg skrælles og finthakkes (brug også evt. sellerirester). Rodfrugterne svitses i en gryde i lidt olie. Rødvin og hønsefond tilsættes og lad det hele småsimre i ca. 5 min. Rodfrugterne sigtes fra og saucen koges ind til den får en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8439 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu