Skagenbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Dag 1:
Fordej : Væske samt hvedemel røres sammen. Tilsæt gær og opløs denne. Stilles tildækket og lunt til næste dag. Dag 2: Fordej, vand, honning, salt, durummel og halvdelen af hvedemelet æltes sammen. Det sidste mel tilsættes således, at dejen bliver blød. Hæld dejen i en rummelig beholder og stil på køl natten over. Kom godt med mel/durummel på bordet og hæld dejen ud. Form dejen til 2 brød. Lad dejen hæve i 1½ time. Bag ved høj temperatur i 25-30 minutter til de er mørke. Bages ved starttemperatur 225ºC - hæld en ¼ kop vand i bunden af ovnen (giver sprød skorpe). Sæt derefter temperaturen på 200ºC i resten af bagetiden |
|
Opskriften er vist 9806 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne