Henkogte blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Blommerne prikkes eller flækkes og udstenes. Blommerne fyldes i Atamonskyllede henkogningsglas. Sukker og vand koges til lage, der hældes over. Lagen behøver ikke at dække frugten, da blommer safter en del. Glassene lukkes og henkoges i vand 30 min. ved 85 gr, i ovn ved 140 gr. Langsom opvarmning og afkøling vil hindre frugten i at stige til vejrs og forbedre udseende og holdbarhed.
|
|
Opskriften er vist 40981 gange,
og udskrevet 948 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2022-11-05 18:27:10 Det lyder godt. Tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne