Solbærrom

Solbærrom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Solbær (helst store bær)
 kogt koldt vand
 Brøndum Snaps (skal være ukrydret snaps)
 
 Pr. liter siet saft skal du bruge:
350 g.sukker
1-2 dl.rom (helst mindst 40%).
 
Opskrift:
Solbærrene nippes (helst store bær) og skylles, de drypper godt af, så lægges de i en stor skål og dækkes med halvt kogt koldt vand og halvt Brøndum Snaps (skal være ukrydret snaps). Dette står i 14 dage overdækket og under pres (bærrene skal være under væden).

Så sies saften. Pr. liter siet saft skal du bruge:
350 g sukker og 1 - 2 dl. rom (helst mindst 40%). Sukkeret røres ud i saften, når det er smeltet kommer du rom i.

Så hældes det på flasker og gemmes i mindst 3 måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 21660 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-30 17:04:39
Hvor mange kilo solbær?????