Kyllinge-gryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jannie Indsendt : |
|
|
Svits først tynde strimler af kyllingen ved moderat varme (det må ikke blive tørt) sammen med karry efter smag.
Jeg plejer at bruge min. 2 spsk. af den stærke.
Tilsæt herefter hakkede løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder.
Det må ikke tage for meget farve.
Rund af med lidt mælk og saften fra ananas - nu skal det have lov at simre 10-15 min.
Til sidst jævnes der, hvis det er nødvendigt, og ananas tilsættes lige inden servering.
Server gerne gode jasmin- eller basmatiris til. Tips: Der kan evt. drysses rosiner over retten ved servering, og chutney er også dejligt til. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 25796 gange,
og udskrevet 837 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2017-02-28 15:51:23 God og nem hverdagsmad, som smager dejligt. Jeg tilføjede en skefuld cremefraiche. Peter Bonde - 2013-07-13 14:44:45 For at få det til at lidt mere supplere jeg altid med 5-10 alm kartofler. Totalt elsket af mit barn og kone anonym - 2005-01-01 01:01:01 Uhm! Denne ret er bare god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne