Hindbærsirup - Hindbær sirup
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Kom hindbærrene i kasserolle sammen med flormelis og vand.
Bring siruppen op til kogepunktet og lad den simre der i 8-10 minutter.
Sigt siruppen og afkøl i køleskab. Siruppen kan opbevares i en tætsluttende beholder i 2-3 uger på køl.
|
|
Opskriften er vist 47409 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2021-04-19 07:52:57 Hvor meget sirup bliver der ud af det?? elisabeth Bille - 2018-11-06 12:51:38 hvorfor skal flormelis i før man sier det? er det ikke lidt spildt, at smide en del sukker ud? :) Lyhnet - 2011-08-06 16:35:07 Jeg putter en stang vanilje i og sir det gennem et viskestykke når det er færdigt. Det giver en hel klar sirup. Gem frugtkøddet og brug det som marmelade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne