Tomat-porre med hvidløg på ristet brød

Tomat-porre med hvidløg på ristet brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porre
 smør
1-2 fedhvidløg
1 ds.tomater
1 bouillonterning
15 grønne eller sorte oliven skåret i skriver (uden sten)
0.5 citron revet skal heraf
 
Opskrift:
Denne lille velsmagende ret kan anvendes på ristet brød i al sin enkelthed, og forretten kan yderligere pyntes med små stegte rødspættefileter eller med stegte skinkeskiver.

De meget fintrensede porrer skæres i skiver og svitses i smør sammen med de knuste hvidløg og tomaterne, men ikke al væden, heri bouillonterning, dette småkoger i 10 min.

Smages til med citronskal og oliven og er dejligt på ristet brød smurt med smør, enkelt og godt.

variationer:
Stegt fiskefilet, tunfisk, sardin eller skinke.





karakterer:
Opskriften er vist 15958 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu