Is med ahornsirup og valnødder
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne sammen.
Opvarm ahornsiruppen til kogepunktet og hæld den i en tynd stråle og under konstant piskning i æggeblommerne.
Pisk i ca. 5 min., til æggemassen er blevet kold og har konsistens som en tyk, luftig creme.
Pisk fløden til skum og hak valnødderne. Rør det i cremen. Hæld cremen i en form, dæk med tætsluttet låg eller alufolie og frys cremen i 3-4 timer. Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade eller blot ahornsirup og 1 dl smuttede mandler der er ristet på panden i 1 spsk. smør. |
|
Opskriften er vist 13423 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne