Squashklatkager

Squashklatkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.squash
5-6 forårsløg finthakkede
250 g.feta
1 lille bundt persille hakket
1 lille bundt mynte hakket plus lidt til pynt
1 spsk.tørret mynte
1 tsk.paprika
140 g.hvedemel
 Salt
 peber
3 sammenpiskede æg
 Olivenolie til stegning
3-4 lime
 
Opskrift:
Riv squashen groft. Svøb strimlerne ind i et viskestykke. Lad dem stå ca. 20 min., så den overskydende væde opsuges. Forårsløgene hældes op i en stor skål. Fetaen smuldres i. Persille, mynte, tørret mynte og paprika røres i. Tilsæt mel og godt med salt og peber. Æggene røres i lidt ad gangen. Tilsæt squash og rør det godt sammen. Dejen bliver lidt klumpet, men det er meningen. Varm olien op på panden. Sæt klatkagerne på panden med en dessertske og tryk dem flade. De skal stege ca. 2 min. på hver side, til de er gyldne. Læg de færdige klatkager på et fad. De smager bedst ved stuetemperatur. Serveres med et drys mynte og limebåde.





karakterer:
Opskriften er vist 9664 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-16 19:41:04
rigtig lækker, nu ved jeg hvad squash er bedst til