Squashklatkager
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Riv squashen groft. Svøb strimlerne ind i et viskestykke. Lad dem stå ca. 20 min., så den overskydende væde opsuges.
Forårsløgene hældes op i en stor skål. Fetaen smuldres i. Persille, mynte, tørret mynte og paprika røres i. Tilsæt mel og godt med salt og peber. Æggene røres i lidt ad gangen. Tilsæt squash og rør det godt sammen. Dejen bliver lidt klumpet, men det er meningen.
Varm olien op på panden. Sæt klatkagerne på panden med en dessertske og tryk dem flade. De skal stege ca. 2 min. på hver side, til de er gyldne. Læg de færdige klatkager på et fad. De smager bedst ved stuetemperatur.
Serveres med et drys mynte og limebåde.
|
|
Opskriften er vist 9701 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer carinabj - 2010-08-16 19:41:04 rigtig lækker, nu ved jeg hvad squash er bedst til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne