Havnekrogens porresalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne, der er velrensede, skæres ud i tynde ringe, de flåede tomater Skæres i strimler, æggene hakkes groft og laksen skæres i strimler. Alt blandes godt i en skål og overhældes med dressingen : Sennep og olie piskes sammen og blandes i ymer, der smages til med citronsaft, Salt, peber, gerne citronpeber, og klippet persille. Dressingen fordeles
over i ”strimler”, og pynten er klippet persille.
Serveres med Flute eller ristet brød. |
|
Opskriften er vist 21784 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne