Braskartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af (helst natten over). Så skal de pilles og skæres i tynde skiver.
Tag en pande (ikke tefal, men en pande af støbejern, jern eller stål). Varm halvdelen af fedstoffet op. Fordel kartoffelskiverne i det - det er bedst, hvis der er plads til dem allesammen. Lad dem stege ved middel varme i 10 minutter uden at røre dem. Krydr så med salt og peber, vend alle skiverne og steg dem sprøde i resten af fedtstoffet 5-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 40873 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas - 2011-05-17 11:40:14 fantastisk Jysk opskrift.. fedt at du kalder de Braskartofler og ikke brasede kartofler som nok er den rigtige betegnelse :) olivia - 2005-01-01 01:01:01 elsker nyre Karen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at drys lidt sukker ud over kartoflerne ! Så bliver de VIRKELIG sprøde ! Selvom det lyder mærkeligt ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne