Spinatstuvning

Spinatstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Spinatstuvning, billede 4 Spinatstuvning, billede 1 Spinatstuvning, billede 2 Spinatstuvning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.frisk eller 500 g. hel frossen spinat
 
1 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
2 dl.letmælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet. Læg spinaten i en gryde og damp væden væk.

Rust mælk og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle minutter.

Smag til med salt, peber og revet muskatnød.





karakterer:
Opskriften er vist 150132 gange,
og udskrevet 942 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-12 11:56:13
smager rigtig godt med lidt hytteost i prop ca 250 g pr 500 g frossen spinat