Grillede champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Skær peberfrugten i kvarte. Læg dem med skindsiden nedad på en grillpande eller almindelig pande til skindet er sort. Tag peberfrugterne af panden, lad dem køle lidt og fjern det brændte skind med en kniv. Vend champignon i olie, salt og peber og steg dem lysebrune på en grillpande eller almindelig pande. Bland champignon med peberfrugter skåret i brede strimler knust hvidløg, salt og peber. Vend grofthakket persille i.
|
|
Opskriften er vist 24088 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mosl - 2005-01-01 01:01:01 skal serveres varm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne