Is i hindbærkrans
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Isen tilberedes dagen i forvejen. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker og vanilje. Vend den stiftpiskede fløde i, og frys det. Rør i ismassen med 20 minutters mellemrum den første time, inden isen fryses i den endelige form.
Til hindbærsaucen blendes hindbær med sukker og vand og smages til med citron, hvorefter kernerne sies fra gennem en sigte. Anret hindbærsaucen på tallerkner. Slå saucen på plads ved at banke tallerkenen let i bunden, imens den drejes, så saucen lægger sig langs kanten. Kom creme fraiche i en plastpose, og klip et lille hul i spidsen. Tegn et mønster på hindbær-cremen. Placér hindbær og citronmelisseblade. Lige inden serveringen fordeles isen på tallerknerne. |
|
Opskriften er vist 9034 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2012-04-13 11:32:57 Lyder lækkert! Det skal prøves!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne