Is i hindbærkrans

Is i hindbærkrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vaniljeis:
5 æggeblommer
5 spsk.sukker
1 vaniljestang
5 dl.piskefløde
 
 Hindbærsauce:
200 g.friske hindbær
2 spsk.vand
50 g.sukker
0.5-1 citron saften herfra
 
 Endvidere:
200 g.friske hindbær
1 bdt.citronmelisse
1 dl.cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Isen tilberedes dagen i forvejen. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker og vanilje. Vend den stiftpiskede fløde i, og frys det. Rør i ismassen med 20 minutters mellemrum den første time, inden isen fryses i den endelige form.

Til hindbærsaucen blendes hindbær med sukker og vand og smages til med citron, hvorefter kernerne sies fra gennem en sigte.

Anret hindbærsaucen på tallerkner. Slå saucen på plads ved at banke tallerkenen let i bunden, imens den drejes, så saucen lægger sig langs kanten.

Kom creme fraiche i en plastpose, og klip et lille hul i spidsen. Tegn et mønster på hindbær-cremen. Placér hindbær og citronmelisseblade.

Lige inden serveringen fordeles isen på tallerknerne.





karakterer:
Opskriften er vist 9034 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-13 11:32:57
Lyder lækkert! Det skal prøves!!