Tormentilsnaps - Tormentil snaps
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : Red : |
|
|
Roden graves op hen på sommeren. Roden renses, skæres i skiver og dækkes med snaps. Den trækker 8 dage, hvorefter den filtreres.
Lagring jo længere jo bedre. Fortyndes med 1 -2 snapseglas pr ½ fl., eller efter smag. Bemærkning: Roden kan bruges igen. Der skal blot hældes mere snaps på. |
|
Opskriften er vist 14502 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne