Rønnebær snaps
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene plukkes i oktober måned og lægges i fryseren i 2 dage, for at opnå en mere sødlig smag, hvorefter de tøes op.
Fyldes på et 1 liters henkogningsglas ca. 2/3 op herefter hældes BRØNDUMS snaps over bærrene til ca. 2 cm. fra kanten. det skal nu trække i 6 uger, og det taget en flot rød klar farve. Filtreres 2 gange gennem kaffefiltre, og smages til med Brøndums snaps og kan umiddelbart nydes, men har dog bedst af at hvile i ca. en måned. |
|
Opskriften er vist 71168 gange,
og udskrevet 1445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Johnny Paulick - 2019-06-20 10:44:32 Jeg har forsøgt mig.... Phuha.... Prøvede at lade det stå lidt længere.... Hjalp ikke... Nu har de stået siden 2013. Og det smager mildes talt forfærdeligt. Hvad er der galt...? Anders Olsen - 2018-10-03 19:31:25 Der er ikke uvæsentlig, at oplyse mængder i en opskrift for at den kan anvendes. Hvor mange bær i vægt anvendes?????????????? Flemming - 2015-10-08 14:20:34 Jo man kan sagtens bruge vodka til at fremstille denne dejlige drik, Brøndumsnaps er også en smagløs alkohol, som også vodka er👍 Inger50 - 2015-08-16 21:49:32 Hvor man gram rønnebær skal der bruges til en hvælv liter snaps og kan der ikke bruges vodka venlig hilsen Inger Bech Aalborg Jonas - 2011-08-11 11:28:56 Hvor mange klaser/bær skal der bruges til 2/3 liter bær? Sådan cirka... john - 2007-11-11 10:31:30 Når den nu hedder rønnebærsnaps,er det jo nok fordi indrigenserne er snaps og rønnebær,egentligt meget logisk! winjen - 2005-01-01 01:01:01 under ingredienser er ingen ting |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne