Porre med bacon og ostesovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses omhyggeligt og det grønne – seje- anvendes ikke, men resten af porrerne flækkes 2 gange igennem.
Vand og salt bringes i kog og heri koger porrerne 10 min. tages op og drypper godt af.
Hvert stykke omvikles med bacon, skiverne kan evt. flækkes, og porrerne lægges i et ildfast fad, der er smurt med smør. I en gryde smeltes smørret, melet tilsættes og der spædes med porrevand og fløde til en jævn sovs der smages til med salt, peber, muskat og den revne ost. Sovsen hældes over porrerne, med klippet persille, og bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 200-225 grader i 15 min. Dejlig ret med brød og et glas øl. |
|
Opskriften er vist 34113 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne