Pistacienøddesnaps - Pistacienødde snaps
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : Red : |
|
|
Kom nødderne og vaniljestangen i akvavitten eller vodkaen, og lad det stå i to uger - husk at ryste det af og til. Filtrer nu blandingen, indtil væsken er helt klar. Drikkes iskold til frokosten eller trækker med lidt sukker og nydes som aperitif.
|
|
Opskriften er vist 16064 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer per - 2017-11-05 13:24:51 ville bestemt mene det skulle være usaltede og uristede pistacienødder Caroline Geert-Jørgensen - 2017-10-13 12:36:54 Skal nødderne være saltede og ristede? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne