Meunierestegt havkat serveret med fettucine
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skæres i 4 ensartede stykker, krydres med salt og peber, og vendes i rugmel. Fiskestykkerne steges flot gyldne i smør.
De grønne asparges skæres til i bunden, således at det træede stykke fjernes, hovederne skæres af og aspargesene ”skrælles” i tynde strimler med en tyndskræller.
Balsamico koges ned med honning til en ”tyk” sauce. Fettucinen koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand, det sidste minut af kogetiden, koges aspargeshovederne med. I en tykbundet gryde koges piskefløden op, pastaen dryppes af og kommes i fløden med de tynde aspargesstrimler og fint hakket estragon, der smages til med salt og peber. På 4 varme tallerkener tegnes nogle tynde streger med balsamico, fisk og pasta anrettes pænt oven på. |
|
Opskriften er vist 15926 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne