Rosastegt gråandebryst
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Brysterne skæres af de flåede gråænder.
Brysterne brunes på hver side i varmt fedtstof.
Steges rosa på panden.
Der koges en god, kraftig vildtsky, på skrog og lår. Majroerne skrælles og rives op af den grove side på et rivejern. Blandes sammen med de sammenpiskede æg og piskefløde Hældes op i 4 smurte souffleforme, som stilles i vandbad, og bages i ovnen i 35 minutter ved 150 grader. Æblerne skæres ud i både, cideren reduceres til 1/3 og heri svinges æblerne. På denne måde undgår man, at æblerne mister deres sødme, samtidig med, at de bevarer deres spændstighed. Vildtfonden sigtes, og reduceres til det halve, jævnes evt. med en anelse maizena, timiansblade tilsættes, og skyen tilsmages med salt og peber. Anretning: Æblerne lægges i midten af tallerkenen, timbalen stilles ovenpå, brystet skæres i skiver, og lægges i en vifte på tallerkenen, lidt timiansky hældes ud på, og resten af saucen serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 18464 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne