Grov kartoffleslat

Grov kartoffleslat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :     

Ingredienser:
6-800 g.nye kartofler
250 g.spæde spinatblade
6-10 grønne asparges
200 g.grønne bønner
 salt
 peber
 evt.frisk krydderurt efter eget valg
 
Opskrift:
Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min. Afkøl dem og skær dem så i 1/4 eller 1/2.

Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde, der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm.

Bønnerne koges i 1/2 - 1 min. og deles i 2 eller 3.

Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1spsk olie når den er varm. Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene og steg ca. 1 min. Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under omblanding. Smag til med salt og peber og evt. krydderurter.

Server og velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 14142 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu