Grov kartoffleslat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt af : Susanne Indsendt : |
|
|
Skræl/skrab kartoflerne og kog dem til de er næsten møre ca. 10-12 min. Afkøl dem og skær dem så i 1/4 eller 1/2.
Aspargesene knækkes og koges i ca. 1-2 min., så de stadig er meget sprøde, der efter skæres de i skiver på ca. 2 cm. Bønnerne koges i 1/2 - 1 min. og deles i 2 eller 3. Tag en stor pande eller wok frem og tilsæt 1spsk olie når den er varm. Kom de afkølede kartofler på pande og sving panden tilsæt så aspargesene og steg ca. 1 min. Tilsæt så bønner og skyllede spinatblade og steg endnu 1 min. under omblanding. Smag til med salt og peber og evt. krydderurter. Server og velbekomme. |
|
Opskriften er vist 14190 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne