Ingefær- og daddelis
Hovedingrediens : Oste - Ricottaost Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken og tilsæt dadlerne. Lad det afkøle. Purer daddelblandingen i en blender og kom det i en skål. Purer yoghurt, ricottaost og sukker i en blender. Tilsæt yoghurtblandingen til daddelblandingen og blend dem sammen. Bland æggehviderne i den afkølede pure og hæld massen i en form. Frys massen et par timer og rør af og til. Når isen er næsten frossen blandes ingefær og citronsaft i og fryses derefter fast.
|
|
Opskriften er vist 9129 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne