Ingefær- og daddelis

Ingefær- og daddelis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Oste - Ricottaost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.letmælk
125 g.tørrede finthakkede dadler
6 spsk.yoghurt
250 g.Ricotta, friskost
2 spsk.sukker
2 æggehvider
1 spsk.syltet ingefær
0.5 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Varm mælken og tilsæt dadlerne. Lad det afkøle. Purer daddelblandingen i en blender og kom det i en skål. Purer yoghurt, ricottaost og sukker i en blender. Tilsæt yoghurtblandingen til daddelblandingen og blend dem sammen. Bland æggehviderne i den afkølede pure og hæld massen i en form. Frys massen et par timer og rør af og til. Når isen er næsten frossen blandes ingefær og citronsaft i og fryses derefter fast.





karakterer:
Opskriften er vist 9129 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu