Hyldeblomstparfait
Hovedingrediens : Frugt - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vanillesukker sammen.
Frys massen et par timer, til den er blevet hård. Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen.
Frys den derefter ned i 6 portionsforme.
|
|
Opskriften er vist 13357 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne