Hvid mocca iskage med hindbærcoulis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
3-4 dage før isen skal laves: Tag kaffebønnerne og læg dem i blød i fløden. Mens disse trækker, røres de rundt med en ske mindst én gang om dagen. Bønnerne skal trække mindst 3 dage for at afgive nok smag.
Bund: Til bunden tages mandlerne som smuttes og hakkes. Æggehviderne piskes stive (høj hastighed på elpiskeren), flormelis tilsættes og til sidst vendes de hakkede mandler i. Massen kommes i en springform (23 cm) og bages i ovn ved 170 grader C, i ca. 25 minutter eller til den er sprød. Kagen afkøles og trykkes ned til en flad kage. Moccais: Fløden sigtes, og lad den stå længe for at dryppe af, så alt fløden kommer af bønnerne. Man kan eventuelt hælde fløden over bønnerne flere gange for at få det tykke fløde omkring bønnerne løsnet. Æggeblommerne, de hele æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Den hvide chokolade rives fint på råkostjern. "Kaffefløden" piskes og vendes sammen med æggemassen og den revne chokolade. Massen kommes oven på bunden og kagen fryses mindst 8 timer. Tilbehør: Hindbærrene optøes og presses gennem en sigte med en ske. Saften fra bærrene blandes med flormelis. Hvis bærrene er sure tilsættes mere flormelis, alt efter smag og behag. Anretning: Frugten renses. Kagen anrettes på tallerkener og pyntes med frugt. Saucen ved siden af. |
|
Opskriften er vist 13762 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne