Hvid chokoladeparfait på mazarinbund
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Mazarinbund:
Med el-håndpiskeren piskes sukker, smør og mandelmasse sammen. Pisk et æg i ad gangen. Når massen er let og luftig, bredes den ud i et rektangel på et stykke bagepapir i ca. 1 cm's tykkelse. Sæt pladen midt i en 175 grader varm ovn og lad den bage i ca. 15 min., til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af. Indlæg: Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad. Pisk sukker, æggeblommer og vanille hvidt. Pisk den smeltede chokolademasse forsigtigt i. Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en brødform (1½ liter). Når bund og sider er beklædt, skæres evt. resterende kage i terninger, der i cremen. Fyld nu denne i formen, dæk den med folie og frys den. |
|
Opskriften er vist 13888 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Grete - 2008-04-09 12:44:25 Hvor blev creme fraice af??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne