Hvid chokoladeparfait på mazarinbund

Hvid chokoladeparfait på mazarinbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Til mazarinbund:
100 g.sukker
100 g.smør
100 g.mandelmasse bitter 00
2-3 æg
 
 Indlæg af:
100 g.hvid chokolade
30 g.sukker
4-5 æg
1 vanillestang
2 dl.piskefløde
1.5 dl.creme fraiche 38%
 
Opskrift:
Mazarinbund:
Med el-håndpiskeren piskes sukker, smør og mandelmasse sammen. Pisk et æg i ad gangen. Når massen er let og luftig, bredes den ud i et rektangel på et stykke bagepapir i ca. 1 cm's tykkelse. Sæt pladen midt i en 175 grader varm ovn og lad den bage i ca. 15 min., til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af.

Indlæg:
Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad. Pisk sukker, æggeblommer og vanille hvidt. Pisk den smeltede chokolademasse forsigtigt i. Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en brødform (1½ liter). Når bund og sider er beklædt, skæres evt. resterende kage i terninger, der i cremen. Fyld nu denne i formen, dæk den med folie og frys den.





karakterer:
Opskriften er vist 13888 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-09 12:44:25
Hvor blev creme fraice af???