Grydestegt gråand
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ænderne renses.
De brunes på en hed pande med lidt olie, tages af, hvorpå urterne brunes godt i olien. Urter, fond og ænder lægges i gryde og krydres, hvorefter det steges i ca. 2 timer under låg. Ænderne tages op og lægges i et klæde. Piskefløde tilsættes fonden, og den reduceres til det halve. Urterne tages af og fonden jævnes og kan evt. smages til med lidt portvin |
|
Opskriften er vist 70930 gange,
og udskrevet 2054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2017-09-02 01:39:18 Jeg vil nu stadig sige grydestegt. Hvad er grydestegt elles. Der skal da fond eller bouillon hvis man ikke har fond i til grydestegning. Men er 2 timer ikke lang tid for den er jo ikke ret stor sådan en. Men den kan selvfølgelig "have gået mange skridt" som man også siger hvis det er en gammel en. Kokken - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikke en grydestegning, når der tilsættes Fond i gryde... så er det er braissering |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne