Hjemmelavede istærte, Idas
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen groft. Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum. Bland marcipan og æggehvide.
Tag en aflang brødform, 1½ l, og tegn 3 rektangler af formens bund på papiret og bag bundene ved 150º i ca 20 min.
Vend bundene over på en rist og træk papiret af.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Pisk også fløden og bland den sammen med bærrene.
Læg bunde og bærcreme lagvis i formen. Begynd og slut med en mandelbund. Dæk formen med staniol og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Vend tærten ud ca 20 min inden severingen.
|
|
Opskriften er vist 14428 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne