Hjemmebagt is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : |
|
|
Is:
Rør æggeblommerne, flormelis og vanille godt. Pisk fløden og vend den forsigtigt i. Hæld massen i en ildfast form og sæt den i dybfryser (mindst 4 timer). Rør et par gange i isen før den stivner. Marengslåg: Pisk æggehviderne stive med sukker. Fordel marengsdej over den frosne is som et låg. Sorg for at låget dækker isen helt. Bag desserten nederst i ovnen i ca. 4-5 min i en 250 grader forvarmet ovn. Overfladen skal være gylden. |
|
Opskriften er vist 11474 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-25 16:10:37 hvor mange er det til??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne