Hjemmebagt is

Hjemmebagt is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Is:
3 æggeblommer
2 spsk.flormelis
0.5 vanillestang
5 dl.fløde
 
 Marengslåg:
4 æggehvider
100 g.sukker
 
Opskrift:
Is:
Rør æggeblommerne, flormelis og vanille godt. Pisk fløden og vend den forsigtigt i. Hæld massen i en ildfast form og sæt den i dybfryser (mindst 4 timer). Rør et par gange i isen før den stivner.

Marengslåg:
Pisk æggehviderne stive med sukker. Fordel marengsdej over den frosne is som et låg. Sorg for at låget dækker isen helt. Bag desserten nederst i ovnen i ca. 4-5 min i en 250 grader forvarmet ovn. Overfladen skal være gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 11474 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-25 16:10:37
hvor mange er det til???