Hindbærsorbetmousse
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Rens hindbærrene, men skyl dem ikke.
Kør hindbærrene til puré i en mixer og passér derefter puréen gennem en sigte, så der ingen kerner er tilbage.
Giv vand og sukker et opkog og rør til sukkeret er blevet opløst.
Lad lagen blive kold. Bland lagen med puréen i en skål og stil den i fryseren 1-2 timer, til blandingen er halvfrossen.
Tag den halvfrosne masse ud og pisk den luftig med en el-pisker. Stil den tilbage i fryseren i yderligere 1 time og pisk nogle gange undervejs.
Pisk fløden stiv og bland den med hindbærmassen ca 1 time før serveringen. Hæld moussen i en form og stil formen i fryseren endnu 1 time.
Kør hindbærrene til sovsen i en mixer, passér dem gennem en sigte og smag til med sukker.
Vend moussen ud på et serveringsfad og pynt med nogle friske hindbær. Servér sovsen til.
|
|
Opskriften er vist 12484 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne