Hindbærparfait med yoghurt
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender. Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens. Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne. Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.
|
|
Opskriften er vist 13992 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Master - 2010-05-07 12:04:32 Naturel eller vanille Louise - 2009-09-04 11:44:19 Hvilken slags yoghurt bruger du? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne