Hindbærparfait med jordbærcoulis
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Blend bærrene og purer mosen gennem en sigte.
Kog langsomt sukker og vand op, til sukkeret er opløst.
Læg husblasen i koldt vandet par min, knug vandet af og smelt husblasen i den varme sukkerlage. Afkøl sukkeræagen og bland den med hindbærpureen.
Pisk fløden stiv og fold flødeskummet i hindbærpureen. Hæld blandingen i en aflang form foret med plastfilm og frys parfaiten.
Sauce: Blend og purer jordbærrene, smag coulisen til med flormelis samt citron og stil den køligt til serveringen. Ved serveringen skæres parfaiten i skiver, der anrettes med sauce samt de ekstra bær og mynteblade. |
|
Opskriften er vist 12840 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne