Hindbærmarengs-is
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Optø hindbærrene (hvis frosne), pisk fløden stiv. pisk hindbær, flormelis og æggeblommen i. Fyldet og marengsen lægges lagvis i en aflang form. Dæk over med folie eller plast og frys isen i mindst 5 timer. Dyp formen i varmt vand. Hæld isen ud på et fad og pynt med hindbær.
|
|
Opskriften er vist 12345 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne